Montaj acoperis

Montaj Profesional de Acoperisuri

Suntem specializati in montajul complet al acoperisului dumneavoastra, incepand de la sarpanta si folie pana la finisaje deosebite, toate gestionate prin contractarea echipelor noastre de montaj.

 

Realizam montajul acoperisurilor din tabla tip tigla, garantand durabilitate si fiabilitate. Utilizam o gama variata de materiale, inclusiv sindrile bituminoase, membrane hidroizolante, tigle si coame din material compozit termoplast, precum si alte componente esentiale precum grinzi, capriori, astereala, cosoarba, popi, streasina, lambriuri, jgheaburi, burlane si sisteme complete de invelitori.

 

Oferim, de asemenea, servicii specializate de montaj pentru tabla tip lindab zincata si cutata. In plus, ne ocupam cu hidroizolatii cu carton, montaj ferestre de mansarda, restaurari de case de patrimoniu, montaj de jgheaburi, parazapezi, burlane, tubulatura, sisteme de degivrare si dezghetare.

 

Contactati-ne pentru un montaj profesional si fiabil al acoperisului dumneavoastra, asigurandu-va ca proiectul dumneavoastra este gestionat cu atentie si experienta de catre echipa noastra dedicata.

OFERIM

D

CONSULTANTA GRATUITA

GARANTIE:
Materiale -30 ANI
Manopera -5 ANI